Free the Mind

Ut ur garderoben, in i Piratpartiet

with 8 comments

Innan den här bloggen drar igång på fullt allvar så behöver jag avslöja att jag har blivit medlem i Piratpartiet. När jag för några veckor sen bestämde mig för att gå vidare med Free the Mind och koncentrera mig på patentfrågorna så kraftsamlade Piratpartiet samtidigt kring patentfrågorna och det kändes därför rätt i tiden att gå med i partiet. Patentfrågan är definitivt inget en ensam bloggare kan driva och få några betydande resultat, samtidigt som Piratpartiet behöver alla resurser de kan få för att jobba mot patent. Win-win.

Jag tänkte samtidigt passa på att komma ut ur nickname-garderoben. Det kommer förenkla arbetet i partiet. Så här är en kort presentation av mig själv: Jag heter Sina, och jag kan säga det nu direkt för det kommer definitivt att frågas: Sina är ett persiskt killnamn (japp, jag har mina rötter i Iran). Är 23 år. Pluggar bioteknik på KTH, har ungefär hälften av utbildningen kvar. Mitt intresse för patentfrågor har sitt ursprung i mitt intresse för bioteknik/naturvetenskap. När jag såg att patent utgjorde ett hinder för forskning och utveckling så väcktes mitt aktiva motstånd mot patent. Ni får fråga om ni vill veta nåt mer.

Så, nu kan vi börja slåss mot patent.

Written by floodis

May 4th, 2009 at 2:26 am

Posted in Free the Mind,Patent